Åpent kjøp i 1 år!

Åpent kjøp i 1 år hos LasteKongen.no

LasteKongen ønsker at du skal være 100% fornøyd med dine kjøp. Vi legger stor vekt i å finne de riktige varene, når det gjelder kvalitet, brukervennlighet og pris. Bestiller du en vare og ser at dette var ikke helt slik du hadde tenkt, uansett grunn, har du full returrett i et helt år etter du mottok varen!

Åpent kjøp gjelder i 1 år fra du mottok varen, forutsatt at varen kan selges som ny. Dette innebærer at varen skal være uten synlige brukskader eller annen slitasje. Pakk gjerne ut av esken, for å kjenne og føle varen, men pass på at originalembalasje er hel og ingen forseglinger er brutt. Dette kan påvirke returretten.

Alle originale merkelapper, esker og forseglinger må være intakt og være på produktet/ esken, og produktet må ligge i originalemballasjen. Vennligst ikke sett tape, frimerker, etiketter eller lignende direkte på originalforpakningen – da blir den skadet og taper seg i verdi. Husk å pakke din retur slik at den ikke skades under transport!

Tilbakebetaling

Som hovedregel krediterer vi retursummen til ditt kreditt/ bankkort eller din Klarna Konto. Når dette ikke er mulig blir beløpet betalt til din bankkonto, sørg derfor alltid å oppgi ditt bankkonto-nummer også. Har du betalt med faktura er vi avhengig av et bankkontonummer for å kunne utbetale tilgodebeløp.

Frakt

Returfrakt betales av kunden. Snakk med posten om hva som er billigste alternativ. Ofte er Norgespakken et smart valg. Frakten for utsendelse vil bli belastet kunden og motregnes krediteringen.

Returadresse

LasteKongen.no
c/o Sørensen og Balchen
Rosenholmveien 12
1252 OSLO

NB!

Før du kan sende en vare i retur må du søke retur ved å fylle ut dette skjemaet.