Om Lastekongen

Dette er LasteKongen

Laste- og bæreutstyr for bil.

LasteKongen er Norges nye nettbutikk for den aktive familien på tur. Vi fører alt av laste- og bæreutstyr til bil og kan allerede fra oppstarten i September 2017 skilte med Norges største utvalg av THULE produkter. THULE står først og fremst for kvalitet og er derfor en viktig samarbeidspartner for oss. Vi ønsker du skal være trygg på at det du handler fra oss, holder hva vi ogprodusenten lover. Vi gir deg derfor THULES unike garanti (selvsagt), og vi gir deg dessuten åpent kjøp i et helt år. Når du handler hos Lastekongen skal du være trygg på at du handler riktig!

Vårt mål er at du skal finne alt du trenger til turen, slik at du kan få med deg kajakken, sykkelen, skiene eller alt annet du har behov for å ha med på tur. Finner du ikke det du er på jakt etter, send oss en e-post om det. Vi er kanskje Norges raskest voksende nettbutikk i vår bransje, og utvalget vokser raskt!

Lastekongen er del del av Bilpleiekongen.no, men fokuserer på laste- og bæreutstyr til bil, samt alt den aktive familie trenger for å komme seg ut i marka, ut på vannet eller opp på sykkelen i det rette terrenget.

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Her finner du alle kontaktdetaljer.